L’Albert de Brunyola
La Cristina de Sant Martí Sapresa
La Mercè de Brunyola

Som cinc productors d’avellana de Brunyola i Comarques Gironines que hem començat un projecte en comú d’elaboració de les nostres avellanes i venda a agrobotigues i comerç de proximitat.

En Pere d’Estanyol
En Pere de Brunyola

Com a productors, no ens conformem amb la producció sinó que volem que les nostres avellanes arribin al consumidor final amb les millors condicions, controlant nosaltres mateixos tot el procés des de la producció fins a la taula.

També estem treballant amb elaboradors, restaurants i pastissers que utilitzen la nostra avellana per fer els seus productes de pastisseria.

Per poder oferir el màxim de qualitat al nostre producte, com a productors fem servir un sistema de producció respectuós amb el medi ambient i durant la collita extremem les precaucions per tal de garantir les millors condicions de conservació de les avellanes. Com a elaboradors, seleccionem les avellanes de les millors finques per poder oferir un producte excepcional.

A l’obrador elaborem l’avellana amb el criteri i experiència que s’ha transmès de generació en generació, donant-li el punt de torrat òptim per potenciar els aromes i sabors.

La nostra avellana és de l’apreciada varietat negreta amb un contingut d’olis equilibrat, una textura cruixent, un gust dolç i que pela bé un cop torrada. És una varietat que ens diferencia de la resta d’avellanes del món, és l’avellana de la nostra terra i la fa única.

La nostra raó de ser és servir directament del productor al consumidor, oferint un producte de proximitat i circuit curt a un preu just tant pel consumidor com pel productor.